Читај ми!

Растерећени рукометаши вечерас против Словачке

Рукометна репрезентација Србије вечерас игра последњи наступ у квалификацијама за Европско првенство. Од 18 часова у Новом Саду играће против селекције Словачке у мечу без такмичарског значаја, јер смо још пре два кола обезбедили пласман на највећу европску смотру рукомета. Овим поводом разговараћемо са генералним секретаром Рукометног савеза Србије Светозаром Станковићем.

Данас су на програму три утакмице у доигравању домаћег фудбалског шампионата. Нови-стари првак Црвена звезда дочекује екипу Чукаричког од 17 часова у плејофу, док ће у плејауту у истом термину почети сусрет у Нишу, Раднички – Младост. Вечерас од 19 часова Напредак ће бити домаћин Раднику. Јуче само два меча у плејофу, Нови Пазар – Раднички Крагујевац 0:1 и Војводина – Вождовац 2:0. Припремили смо изјаве већине актера.Данас су на програму три утакмице у доигравању домаћег фудбалског шампионата. Нови-стари првак Црвена звезда дочекује екипу Чукаричког од 17 часова у плејофу, док ће у плејауту у истом термину почети сусрет у Нишу, Раднички – Младост. Вечерас од 19 часова Напредак ће бити домаћин Раднику. Јуче само два меча у плејофу, Нови Пазар – Раднички Крагујевац 0:1 и Војводина – Вождовац 2:0. Припремили смо изјаве већине актера.

Играју се полуфналне серије плејофа домаће ватерполо Суперлиге Србије. Синоћ је Раднички изједначио против Црвене звезде у победама на 1:1, пошто су славили са 9:8. Мајсторицу је изборио и Партизан који је на Бањици победио Нови Београд са 12:10. Одлучујуће утакмице су у среду, домаћини ће бити ватерполисти Новог Београда и Црвене звезде. Гост коментатор биће тренер црно-белих Милош Королија.

Кошарка: После мадридске саге, центар Реала Валтер Таварес нормално је тренирао са екипом пред почетак меча 30. кола АЦБ лиге против кошаркаша Сарагосе и играће у уторак против Партизана. "Црно-бели" ће играти без суспендованих Кевина Пантера и Матијаса Лесора, а у случају победе се пласирају на фајнал-фор у Каунасу.

Кошаркаши Денвер нагетса у првом мечу полуфинала Запада победили су Финикс Сансе са 125:107. Никола Јокић одморан и фантастичан – 24 поена и 19 скокова. Савршено тимско издање Денвера у првом мечу.

Новак Ђоковић би могао поново да изостане са Ју-Ес опена пошто није вакцинисан, јављају бројни амерички медији. Имунизација против ковида и даље ће бити услов за улазак у Сједињене Америчке Државе, најновија је незванична најава Америчке здравствене комисије коју преносе медији у САД.

Данашњу емисију уређује и води Милош Панић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару