Читај ми!

Српска опен у знаку српских тенисера

На тениском турниру у Бања Луци, своје учешће у другом колу започиње најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, у мечу против француског представника Ван Еша. Овај сусрет неће почети пре 16 часова. Данас је у првом сусрету дана Ласло Ђере савладао Борну Ћорића са 2:1 у сетовима и тако се пласирао у четвртфинале Српска Опена. Хамад Међедовић наставља свој сусрет против Француза Беререа. Овај сусрет првог кола прекинут је јуче због кише. Извештај са лица места кроз укључење добићемо од колеге из РТРС Бојана Божића.

Вечерас почиње финална серија одбојкашке лиге Србије, у којој ће се за титулу борити Војводина И Партизан. Први меч на програму је од 18 часова, играће се у новосадској дворани Спенс. Синоћ су одбојкашице Јединства из Старе Пазове дошле до вођства од 2:0 у финалној серији женске конкуренције, пошто су на свом терену победиле Уб са 3:2. О вечерашњем мушком финалу, своја очекивања изнеће тренер одбојкаша Војводине Слободан Бошкан.

Вечерас се играју нове две реванш утакмице четвртфинала фудбалске Лиге Шампиона. Оба сусрета почињу у 21 час, састају се Бајерн - Манчестер Сити, резултат првог меча у Енглеској - 3:0 за тим из Манчестера; и Интер - Бенфика, у Италији било је 2:0 за ,,Нероазуре'' пре шест дана. Синоћ су Реал Мадрид и Милан изборили пласман у полуфинале Лиге Шампиона. Мадриђани су и у реваншу славили са 2:0 против Челсија, овог пута у гостима и тако се пласирали међу 4 најбоља европска клуба. Милан је после драматичног реванша успео да одигра нерешено против Наполија у гостима - 1:1 и обезбеди пласман у наредну фазу после победе на свом терену од 1:0. О фудбалским актуелностима за нашу емисију говориће легенда српског фудбала Иван Голац.

Српски рвач Хетик Цаболов, јуче је освојио бронзану медаљу на Европском првенству у Загребу, у категорији до 79 килограма слободним стилом. Хетикова медаља, прва је на континенталном шампионату, а до одличја стигао је кроз репасаж. Цаболов је до бронзе дошао без борбе у последњем мечу, јер му је АМИР-САЛАНОВ из Азербејџана предао због повреде. На шампионату Европе који се у главном граду Хрватске одржава од 17. до 23. априла Србија има 18 рвача, што је рекордан број наших такмичара на европским првенствима.

Кошаркаши Игокее савладали су на свом терену Студентски центар са 75:74, у утакмици последњег кола лигашког дела АБА лиге, али ће у плеј-оф ипак екипа из Подгорице. Игокеи је била потребна победа од 7 поена како би остала у конкуренцији за пласман у плеј-оф регионалног такмичења, јер је пред екипом из Лакташа меч заосталог 14. кола такмичења против Морнара у Бару.

Кошаркашка Суперлига Србије почиње 26. априла, а према распореду такмичења требало би да се заврши најкасније до 21. јуна, саопштено је из Кошаркашког савеза Србије. За титулу првака државе у кошарци бориће се десет најбољих клубова Србије: пет учесника АБА лиге и пет првопласираних тимова из Кошаркашке лиге Србије, с тим да су Партизан и Црвена звезда због обавеза у АБА лиги и Евролиги добили статус повлашћених клубова па ће се такмичењу прикључују, тек од полуфинала.

О свему овоме послушајете више детаља у данашњој емисији, коју уређује и води Милош Панић.

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару