Читај ми!

Вести из света спорта

Рвачка репрезентација Србије освојила је прву медаљу на Првенству Европе у Загребу. Члану нашег државног тима Хетику Цаболову, у категорији слободни стил до 79 килограма, званично, припада бронза, јер је његов ривал у борби за треће место, Азербејџанац Сабухи Амирасланов предао меч без борбе, због повреде. Србија, иначе, има рекордан број такмичара, боје наше селекције на континенталном шампионату у главном граду Хрватске до 23. априла брани чак 18 рвача. Почело је баш добро...

Од 18 часова у дворани у Старој Пазови игра се други сусрет финалне серије плеј офа, између одбојкашица Јединства и Уба. Сремице су добиле први сусрет без изгубљеног сета, Тамнавке би пошто-пото да се врате у игру. Освајач пехара биће екипа која забележи три победе.

Ватерполо репрезентација Србије играће против Јужне Африке, Црне Горе и Шпаније у "Д" групи на Светском првенству у Фукуоки, одређено је данас жребом у Атини. Светско првенство у јапанском граду Фукуоки одржаће се од 14. до 30. јула. За наш програм, из главног града Грчке јавља се Немања Марјан, генерални секретар Ватерполо савеза Србије.

И данас киша кида живце организаторима и посетиоцима тениског турнира Српска Опен, али је атмосфера у Бањалуци тако добра, да никоме не пада тешко да сачека да стану капи и да се врати на терен. Ђере, Лајовић, Крајиновић и Међедовић данас су на теренима, чућемо извештај колега из Радија Републике Српске.

Фудбалери Наполија у дуели са Миланом и Челсија са Реалом, упркос поразима у првим мечевима, покушаће у реванш утакмицама четвртфинала да изборе пласман у полуфинале елитног фудбалског такмичења. Упркос поразима у првим мечевима четвртфинала у Лиги шампиона оба тима домаћина вечерашњих мечева очекују да ће на својим теренима успети да надокнаде заостатак и пласирају се у полуфинале Лиге шампиона.

Селектор рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона објавио је списак играча на које рачуна у последње две утакмице квалификација за Европско првенство, са Финском 27. априла и Словачком, три дана касније. Посебно радује повратак опорављеног голмана, Владимира Цупаре, који као освајач мађарског Купа заједно са Драганом Пешмалбеком долази на ово окупљање. Десни бек Јовица Николић наставља да кубури са повредама и неће бити на располагању Ђерони.

Емисију припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ Жељко Стефановић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару