Читај ми!

Светско првенство у фудбалу, Катар 2022.

`Галски петлови` голом у раној фази утакмице наговестили су да не размишљају о било каквом дурогм исходу у мечу са Мароком, осим о победи и до ње су дошли заслужено. Мароко се поново показао у добром издању, далеко офанзивнијем, што је и разумљиво,управо због тано примљеног поготка. Било како било, Французи су у финалу, где ће се у недељу од 16 часова борити за још једну титулу светског првака са селекцијом Аргентине. Заслужено, какви асови на једном месту- Мбапе, Гризман, Жиру, Чуамени, Тирам, Дембеле...милина за очи љубитеља фудбала.

Милољуб Остојић, уважени фудбалски тренер, својевремено шеф струке Црвене звезде, Чукаричког , Земуна, Обилића, Бежаније, Хајдука са Лиона, Хајдука из Куле, Железника, Младог радника, панчевачког Динама, Палилулца и других клубова. Искусни фудбалски педагог с пажњом прати сва дешавања на Светском првенству, мишљења је да је ово један од најбољих турнира последњих деценија, с допадљивим фудбалом, разноврсним, ефикасним, баш за гурмане. Признаје да више воли селекције које имају изражену тимску црту, у овом случају то је Француска, мада не штеди комплименте ни на рачун других финалиста, Аргентине. Што се тиче наше репрезентације, требало би добро размислити како и шта даље, истиче Остојић.

Раде Залад, незаборавни голман Партизана износи своје виђење о голманима на турниру Светског првенства, у разговору са Владетом Радичевићем. Током богате каријере чувара мреже, поред осталих тимова, бранио је и за подгоричку Будућност, као и за турске клубове Бешикташ, Ескишехирспор и Анкарагучу, да би га тренерска каријера водила и кроз Либију, Тајланд, Бугарску... 

Како је један Бразилац који десет година живи у Србији доживљава ово Светско првенство? Дивни момак Тиаго Фереира много је учинио на пропаганди Србије, не само у Јужној Америци, већ и широм света. Одушевљен је нашом земљом и њеном историјом, а приватно- пише ћирилцом, тренира фолклор, обожава пљескавице, ајвар и кајмак. Жао му је што су обе његове омиљене селекције, Бразил и Србија, завршиле такмичење, а у финалу ће из све снаге навијати за Француску.

Кошаркаши Црвене звезде домаћини су тиму Милана у утакмици 14. кола Евролиге. Црвено-бели су у врло успешној серији од шест победа и намеравају да на свом терену наставе тако и са гостима из Италије. Онии су у прошлом колу поражени на свом терену од Макабија са 77:71 и сигурно ће настојати да на гостујућем терену приреде изненађење и прекину лошу серију. Звезда, ипак, има другачије планове. Утакмица Црвене звезде и Милана у хали "Александар Николић" почиње у 19 часова.

У току емисије и о другим информацијама из домаћег и међународног спорта. У реализацији емисије учествују Миша Миланов, Владе Радичевић, Милош Панић и Весна Гемовић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару