Читај ми!

Светско првенство у фудбалу, Катар 2022.

Каква прворазредна сензација на старту трећег такмичарског дана на 22. Светског првенства у фудбалу! Саудијска Арабија је, после преокрета, савладала фаворизовану Аргентину са 2:1 и сва је прилика да то неће бити једино изненађење на Мондијалу у Катару. И Тунис је показао у већем делу утакмице с Данском да има знања и довољно упорности да оствари добре резултате. У наставку дана Мексико игра са Пољском од 17, а актуелни светски првак Француска са Аустралијом од часова.

Током емисије, са најактуелнијим инфомацијама из Катара јавиће се наше колеге Дејан Николић и Милан Биговић, чућемо и како је изненађујући тријумф Саудијске Арабије доживео фудбалски тренер Срђан Васиљевић, који гласно размишља и о утакмици `орлова` са Бразилом. Ту су и две легенде- Иван Ћурковић прелистава странице свог личног мондијалског споменара, док Драган Џајић хвали чланове нашег државног тима, али још једном позива на опрезност, како нам се еуфорија не би обила о главу.

Хусреф Мусемић такође је запамаћен као врстан играч, са непогрешивим осећајем за гол, и он за наш програм износи очекивања и наде од Мондијала у Катару. Мишљење о снази нашег државног тима износи и дугогодишњи фудбалски интернационалац Радмило Михајловић. Чућемо и незаборавног Миливоја Ћирковића, каже да је група идеална да покажемо да имамо добру екипу. Разговарају наши медијски представници у Катару и са колегом Небојшом Петровићем, прелиставамо катарски дневник, анализирамо селекцију кариока коју наши љубитељи фудбала бескрајно респектују, али се сви заједно надамо да би и пулени Драгана Стојковића могли да дођу до доброг и активног резултата, који нас оставља у игри за пласман у наредну фазу такмичења. 

Нећемо пропустити да поменемо ни догађаје ван Мондијала- кошаркаши Црвене звезде, после убедљиве победе над Цибоном са 92:53 на домаћем терену, допутовали су у Берлин са жељом да и на гостујућем терену понове одличан резултат. Утакмицу са Албом играју од 20 часова. Црно-бели, с друге стране, после победе над Сплитом 89:70 у "Штарк арени" и седме победе у АБА лиги, намеравају да наставе серију победа и на гостовању у Евролиги. Кошаркаши Партизана наиме, играју са Барселоном утакмицу 9. кола Евролиге и у директом дуелу одлучиваће о тренутном пласману на врху такмичарске табеле. Утакмица почиње у 20.45 часова.

У реализацији мондијалских емисија учествује комплетна Спортска рубрика Радио Београда 1, чији је уредник Владе Радичевић, као и наше колеге из других програмских сегмената- музичари, продуценти, тонски реализатори и сниматељи програма.

Испред микрофона је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару