Читај ми!

Неки се праве Енглезима

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је да Немања Недовић неће играти за национални тим против Велике Британије и Турске у другом кругу квалификација за Светско првенство 2023. Такође, селектор не може да рачуна на неке евролигашке играче, али се нада да ће Мицић, Лучић, Јарамаз и Гудурић да се појаве на припремама. Барса не пушта Калинића, као и Басконија Маринковића. Тако, углавном, гласи рапорт селектора кошаркашке репрезентације Србије са конференције за медије, уочи сусрета кога у петак играју у Великој Британији. Поред Пешића, чућемо шта кажу и кошаркаш Марко Јагодић-Куриџа и спортски директор нашег државног тима Драган Тарлаћ.

Женска рукометна репрезентација Србије вечерас од 18 часова игра са селекцијом Словеније меч трећег кола групе Б на Европском првенству у Цељу. У првом колу наше девојке поражене су од Шведске 27:21, а потом је српска селекција изгубила и од Данске 34:21. Србију било каква победа над Словенијом води у другу фазу Европског првенства, уколико Данска освоји бод или савлада Шведску. У супротном, Српкиње морају да победе Словенију са осам голова разлике. Данска и Шведска ће свој меч играти од 20 часова и 30 минута, врло могуће да ћемо тек после те утакмице сазнати хоће ли наша репрезентација наставити такмичење. 

55. година град Нови Сад чека на 1/4 финале Лиге шампиона (некада Купа шампиона). Појачани кинеском играчицом Ји Лок Лам, репрезентативком Хонг Конга, стонотенисерке клуба Нови Сад нападају најпре чешког првака Ходонин, кога предводи чувена Јапанка Сакума Мори, а потом и француског гиганта Мец, бившег првака овог такмичења. Дан Фрациле, председник нашег представника, најављује ове мечеве који се играју у престижном такмичењу, верујући у појачање тима, али и остале расположиве снаге клуба. Оба меча Топ 12 фазе Лиге шампиона Новосађани ће моћи да гледају у малој дворани СПЕНС-а, која има око 400 места, и данас и прексутра дуели почињу од 18 часова и 30 минута.

Репрезентација Србије у футсалу сутра у Пожаревцу наставља квалификације за Светско првенство. После победе у Ослу и ремија са Француском у Шапцу, ево новог дуела са Скандинавцима. После победе у Норвешкој, наши играчи слове за фаворите и у реваншу, премда нам на руку не иде податак да ће државни тим поново бити ослабљен, јер неће играти Петров, коме предстоји пауза од три до пет седмица, затим Пршић, Стојковић, Рамић, Момчиловић. У причи за нашу емисију селектор Дејан Мајес ипак тврди да не долази у обзир питање победника, да ће момци дати све од себе да још једном надвисе Норвешку. 

Нови успех забележили су и српски представници у бадминтону. Михајло Томић и Анђела Витман освојили су бронзану медаљу на 47th VICTOR FZ FORZA Hungarian International Championships  2022 у Будимпешти. У периоду од 2. до 5. новембра репрезентација Србије у саставу Михајло Томић, Анђела Витман, Марија Судимац и Виктор Петровић учествовала је на турниру у Будимпешти, који је окупио велики број играча из целог света. Најбољи српски двојац ,Михајло Томић и Анђела Витман. наставио је серију постизања врхунских резултата на међународној сцени и успео да, у изузетно јакој конкуренцији светске класе, донесе Србији још једну медаљу. 

Биће разумљиво, и других актуелности из домаћег и међународног спорта. У реализацији емисије учествују Снежана Пантовић, Слободан Малетић и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару