Читај ми!

Даме трче маратон

Београдски маратон организује Женску трку у недељу, другог октобра, на Ади Циганлији, под слоганом Ја То могу! То је и манифестациона и елитна атлетска трка око језера, има међународни карактер, Дужина стазе је 7700м, све се дешава на Ади Циганлији, код Округлог купатила. Тим поводом данас је одржана конференција за медије, на којој су представљени детаљи везани за трку.

Фудбалери Србије окупили су се у Спортском центру у Старој Пазови, где су и одрадили први тренинг пред утакмице Лиге нација, против Шведске и Норвешке. Најбоља репрезентација Србије одрадила је први тренинг у Спортском центру ФСС у Старој Пазови пред дуел са Шведском, који се игра 24. септембра. Три дана касније Орлове очекује и последњи меч у Лиги нација, ривал је Норвешка у Ослу. Селектор одбојкашица Србије објавио је коначан списак играчица које у недељу почињу наступ на Светском првенству које ће бити одржано у Пољској и Холандији. Србија брани титулу шампиона света освојену пре четири године, а такмичиће се у Групи Ц. Данијеле Сантарели у Холандију води 14 играчица, које ће покушати да у Холандији и Пољској одбране титулу шампиона света освојену пре четири године. 

Током викенда у Руми је одржан четврти по реду појединачни мастерс у пикаду. Испред табле нашли су се такмичари у обе конкуренције, а звање најбољих припало је Дејану Ковачевићу и Катарини Грифе. Крос серија РТС-а почиње ове године у суботу, 24. септембра, Стеван Ковачевић- оснивач ове манифестације- данас је у Сомбору и преноси нам најновије информације везане за крос наше куће. Акција Планинарског савеза Србије и Планинарског савеза Београда одржава се на Рајцу наредног викенда, и то под називом `Дан чистих планина`, о томе нам прича Јелена Ковачевић из Планинарског савеза `Победа`.Фудбалерке Црвене звезде савладале су са 3:0 б тим суботичког Спартака, сва три гола постигла је 17-годишња Нина Матејић, иначе државна репрезентативка, која већ 11 година не може да замисли живот без фудбалске лопте.

Београд је домаћин ИСФ Светског првенства за средњошколце у кошарци, од 20 до 28. септембра. У организацији Савеза за школски спорт Србије и Министарства омладине и спорта, за пехар најбољег на свету бори се 16 женских и 11 мушких репрезентација.Играће се у четири хале, а финални мечеви планирани су за Халу Мастер 27. септембра. Дечаци крећу први и играће у среду од 13.00 часова у хали Завода за спорт и медицине спорта у Кошутњаку.

Биће и низ других информација из света домаћег и међународног спорта. У реализацији емисије учествују Аца Костић, Милош Панић, Слободан Игрутиновић и Бранислав Јерковић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић

 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару