Читај ми!

Мицић у полуфиналу

На Светском првенству у рвању у београдској Арени, Стеван Мицић у категорији до 57кг у слободном стилу пласирао се у полуфинале и од 16 часова и 45 минута бориће се за финале са Албанцем Зелинтоном Абакаровим. Други представник Србије Хетик Саболов, у категорији до 74 килограма, заустављен је у четвртфиналу, али ако се Италијан Франк Шанид пласира у финале, Саболов ће сутра, кроз репесаж,моћи да дође до борбе за бронзу.

Вечерас се играју полуфиналне утакмице на Европском првенству у кошарци. Кошаркаши Француске и Пољске одмериће снаге у првом полуфиналу које почиње у 17.15, а у другом, од 20.30, о пласману у финале одлучиваће селекције Шпаније и Немачке, домаћина завршнице Евробаскета.Кошаркаши Француске пласирали су се у полуфинале пошто су надиграли Италију са 93:85 после резултатског преокрета и продужетка.Њихови супарници у надметању за пласман у финале, тим Пољске, приредио је велико изненађење елиминишући селекцију Словеније са 90:87 у врло драматичној завршници.Селекција Шпаније је прва изборила пласман у полуфинале надигравши Финску са 100:90 после преокрета пошто су Финци водили са 15 разлике.Немачка је савладала Грчку са 107:96 највише захваљујући сјајном шуту за три поена, меч су завршили са чак 17 постигнутих тројки.Полуфиналне мечеве љубитељи спорта могу гледати на Првом програму РТС-а.

Црвена звезда и Партизан имали су још један европски дан, у Лиги конференције Партизан је са Ницом играо 1:1, док је Црвена звезда опет поражена ,овога пута у гостима Трабзонспору, резултатом 2:1. Чућемо изјаве тренера два наша највећа клуба, као и Милана Борјана, Игора Вујачића и Слободана Урошевића. У емисији ћемо чути и коментаре Миливоја Ћирковића, нашег некадашњег интернационалца, у вези са учинком вечитих ривала на међународној сцени, као и о списку кога је данас објавио селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси, у репрезентацији дебитују Митровић и Бабић.

Догађај који сви жељно ишчекују, Red Bull Show Run Београд одржаће се сутра  на Тргу Републике, у Београд  је стигао и шампионски болид који ће возити легенда Формуле 1 Дејвид Култард. Спектакл који се први пут дешава у Србији помериће границе и српску престоницу ставити у епицентар тркачких дешавања. У склопу свог програма Red Bull Show Run Београд угостиће нека од најзначајнијих имена из света спорта! Уз победника чак 13 трка Формуле 1 Дејвида Култарда, гуме ће у центру Београда запалити и Red Bull Driftbrothersi, као и Арас Гибијежа на своја два стунт мотора.

Бавимо се и рукометом, уочи реванш сусрета наших клубова на међународној сцени. Говориће за наш програм Ненад Краљевски, тренер Динама из Панчева и Жикица Милосављевић, стратег крагујевачког Радничког. Чућемо и друге вести из домаћег и међународног спорта, оне о којима ћете сутра моћи да читате на новинским ступцима. Емисију реализују и Мирослав Антонијевић, Светлана Стевановић и Слободан Игрутиновић.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару