Читај ми!

`Чука` ће имати мука

Фудбалери Црвене звезде сазнали су потенцијалног ривала у плеј-офу квалификација за Лигу шампиона. Уколико прођу екипу Пјуника у квалификацијама за Лигу шампиона, у плеј-офу ће се састати бољим из дуела Макаби Хаифа - Аполон, одлучено је жребом у Ниону. Фудбалски клуб Партизан, уколико елиминише АЕК из Ларнаке, у плеј-офу квалификација за Лигу Европе састаће се са украјинским Дњепром. Украјинска екипа, због ратног стања у својој земљи, неће моћи да буде домаћин на свом стадиону, па ће накнадно бити одлучено где ће се играти тај меч. Уколико прође наредног противника у квалфикацијама за Лигу Конференције, Чукарички у плеј-офу чека Фиорентину. Бољи из меча са јаким Твентеом играће против италијанског клуба за који од ове сезоне игра Лука Јовић. Тежак посао, али `брђани` су екипа која игра срцем, а ни знања им не мањка, па кад се томе дода да је лепота округла...ето наде.

Исход жреба у Ниону  за програм Радио Београда 1 коментарише наш интернационалац, дугогодишњи фудбалски ас Радмило Михајловић. Пажњу посвећујемо и женском фудбалу, коментаришући феномен да је оборен рекорд у посети на лондоснком Вемблију, где је безмало 90 хиљада гледалаца пратило финалну утакмицу ПЕ између селекција Енглеске и Немачке. Тренер актуелног првака Србије, Спартака из Суботице, Борис Арсић коментарише све веће интересовање за женски фудбал у свету, спорт у коме је на клупи већ 12 година и користи прилику да најави квалификациони турнир за Лигу шампиона, који ће се одржати овог месеца у нашој земљи, уз учешће нашег шампиона, норвешког Брана и представника Турске.

Фудбалерске Црвене звезде, предвођене делом управе и стручним штабом, управо су приспеле на београдски аеродром `Никола Тесла`, пуне лепих утисака са гостовања у Русији, где су учествовале на јаком турниру. У првом мечу боља од њих била је Локомотива, али је све поносним учинио победом над екипом Минска, која је црвено-белим девојкама донела треће место и комплименте присутних љубитеља и познавалаца фудбала у главном граду Русије. Прве утиске, одмах по слетању, за нашм програм износи тренер ЖФК Црвена звезда, вредни и радни Дарко Стојановић. 

Наши државни тимови у обе конкуренције припремају се за велика такмичења, момци су на Копаонику, даме у уводној фази у Београду. Данас разговарамо и са прослављеним одбојкашем, сада тренером шампиона државе Војводине Слободаном Бошканом. Првак се озбиљно спрема за нову сезону, званични почетак припрема је 5.августа у СПЕНС-у, у коме- каже Бошкан- имају све што им треба. Дочекаће и румунског шампиона , екипу Галација, гостоваће другим клубовима, учествовати на турниру ОК Нови Сад, уз искусне играче и неколико изузетно квалитетних јуниора који су придодати првом тиму. 

На Шаховској олимпијади која се игра у Ченају у Индији, наши мушкарци данас играју са Индонезијом, 46. селекцијом по рејтингу, чији играчи имају у просеку 120 поена мање од наших. Српкиње, пак, су фавориткиње у дуелу са Аргентином, јер у просеку имају 160 поена виши рејтинг. Најновије вести са највећег такмичења преноси нам Андрија Јоргић из Шаховског савеза Србије.

 У данашњем `Спортском журналу` биће и других вести из домаћег и међународног спорта. У реализацији емисије учествују Иван Петровић, Ђорђе Радосављевић и Милан Биговић.

 Уредник и водитељ је Жељко Стефановић 

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару