Читај ми!

Има ли медија за младе?

Све се може назвати средством информисања, али не мора да нас добро информише. Може се бити утицајан путем друштвених мрежа, али то је некад тешко предвидети и контролисати. Подилажење тренутним укусима и погледима на свет никада није чинило добар програм за младе, а нарочита је уметност избећи то, а и даље бити одржив.

Шта младе занима, има ли медија који одговарају на њихове потребе, или су препуштени сматрањима спорадичних инфлуенсера?

Кренувши од појашњења шта значи медиј за младе, представићемо вам две редакције које се труде и успевају да понуде квалитет, свежину и анализу актуелности или неких феномена. Њих читају генерације које ће ускоро бити у центру пажње; економске, руководеће, културне.

Зашто новинари Орадија у својих десет година постојања добијају многе награде за теме којима се баве, причаће нам главна и одговорна уредница Клара Крањц и новинарка Јелена Божић.
Облакодер је још један мултимедијални магазин чији циљ је такође да едукује, информише и оснажи младе у њиховом деловању, активизму и културном раду, али и да поставља важна питања, анализира свакодневицу и друштвене појаве које утичу на живот младих. О њиховом раду, за Двестадвојку причала је уредница културе Марија Тодоровић.

Сем приче о суштини и значају оваквих медија за младе, чућете и занимљивости из света у рубрици Тек да се зна, уз још тема за организовање и улепшавање дана.

Емисију воде Јелена и Круна. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво