Читај ми!

Где да једемо?

Kоме постављате ово питање и чије препоруке слушате: пријатеља, гурмана, гастрономских водича, фуд инфлуенсера?

О нашој гастрономској понуди, о трендовима у понуди наших ресторана, о неким скривеним или заборављеним гастрономским драгуљима Београда, и о томе како је постао један од најутицајнијих фуд инфлуенсера код нас, разговарамо са Павлом Бранковићем Пакитом.

Са вама су Ружица и Јелена.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом