Менопауза – шта знамо о њој?

Репродуктивни период жене завршава перименопаузом, а потом и менопаузом, углавном између 45. и 55. године живота. Све жене је доживљавају, али не проживљавају на исти начин.

Знање гинеколога, ендокринолога и других специјалиста се проширило у овој области функционисања организма, и сада се више него раније наглас прича о овом животном раздобљу. Зашто је икада и игде менопауза табу тема? Какве одговоре лекари не би требало да дају женама на упит о менопаузи, шта су предности али и нуспојаве све чешћих хормонских и суплементарних терапија, како да се прате промене у телу, шта су заблуде а шта тачне информације, причамо од 13 часова.
До краја емисије, ту су и музичке теме; од 14 сати преслушавамо песме музичара рођених 3. априла и нумере са албума објављених на данашњи датум. Ту је и блок музике из Србије и региона, Приче о песмама, актуелни новитети, и друге приче важне за организовање и улепшавање дана.

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару