Читај ми!

Бетмен и Робин у данашњем Београду

У десету, јубиларну годину свог постојања, Рефлектор театар ушао је прошлог јануара премијером представе „Бетмен Робин Београд“, ауторке и редитељке Јелене Богавац. Свој први рођендан представа слави у недељу 15. јануара, извођењем у 20 часова у Дорћол Плацу.

Представа је настала по романима „Бетмен над Звездаром” (1996) и „Робин са Крста” (2020), који су драматуршким укрштањем добили нову димензију. У њој се, између осталих, отварају питања судара генерација X и З, херојства и супер-херојства, жеље за слободом, правдом, побуном, како их ове две генерације доживљавају и како преживљавају у данашњем Београду.
Јелена Богавац нам уочи рођендана представе долази у госте да разговарамо о животу овог комада, утисцима које цела екипа носи, порукама које жели да пренесе и питањима на која нас подсећа. Поклањаћемо и улазнице за „Бетмен Робин Београд”, слушајте нас од 13 часова!
Од 14 часова слушамо синглове и песме са албума које су објављене на данашњи датум или оне које подсећају на рођендане музичара. Ту је и пола сата музике из Србије и региона, слушаћемо и приче о познатим песмама али и оне које су тренутни хит. Пратимо и гужве у саобраћају и друге актуелности. 

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару