Читај ми!

Рок камп за девојчице

Најмлађе рокерке у Србији заказале су састанак са публиком!

Након што су биле учеснице Шестог Рок кампа за девојчице, младе певачице, музичарке и композиторке излазе пред публику да покажу шта су научиле! Свој први концерт организују 27.11. у Дому омладине Београда. Ово је пројекат који окупља девојчице из целе Србије узраста од 11 до 14 година. Током трајања кампа, училе су да свирају различите инструменте, продукцију и основе снимања и обраде звука. Циљ овог пројекта је да се девојчице, девојке и жене опробају у свирању инструмената који су мање типични за лепши пол. Током трајања кампа саставиле су чак осам бендова а сада је на нама да их подржимо.
Наша гошћа је Катарина Митић, једна од организаторки пројекта. 

У наставку о музици, такође. Чућете једну причу која се крије иза песме, новитете са светске музичке сцене, а помињемо и неке од догађаја који су обележили данашњи дан. Ту је и пола сата само домаће музике и музике из регона.

Водитељка Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару