четвртак, 14. јул 2022, 10:00
Шта кувате данас?
Ово питање није нарочито важно ако је пред вама уобичајен радни дан.
Али, уколико сте јавна личност која се припрема за важан наступ, онда избор хране коју конзумирате има значајну улогу. Тако је и са музичарима који наступају на великим фестивалским бинама. Многи од њих на турнеје воде и свог кувара, а остали се уздају у то да ће захтеви са њихове рајдер листе бити испуњени.
Наш гост је Небојша Анђелковић из кулинарског центра „Компот”. Небојша је један од оних који су били ангажовани у кухињи главне бине овогодишњег EXIT фестивала. Која се храна препоручује пред исцрпљујућ наступ и које су то намирнице за које верујемо да подижу енергију и расположење?
Осим што ћемо са вама ћаскати на тему шта јести а шта избегавати пред неки важан догађај или такмичење, помињаћемо и неке другачије теме. Издвајамо занимљивости из света музике које су обележиле данашњи дан, као и пола сата „домаћица” и „комшиница”.
Са вама су Круна и Ружица.
Autor:
Београд 202
До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]
Коментари