Шта кувате данас?

Ово питање није нарочито важно ако је пред вама уобичајен радни дан.

Летња башта 202 Летња башта 202

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Али, уколико сте јавна личност која се припрема за важан наступ, онда избор хране коју конзумирате има значајну улогу. Тако је и са музичарима који наступају на великим фестивалским бинама. Многи од њих на турнеје воде и свог кувара, а остали се уздају у то да ће захтеви са њихове рајдер листе бити испуњени.
Наш гост је Небојша Анђелковић из кулинарског центра „Компот”. Небојша је један од оних који су били ангажовани у кухињи главне бине овогодишњег EXIT фестивала. Која се храна препоручује пред исцрпљујућ наступ и које су то намирнице за које верујемо да подижу енергију и расположење?
Осим што ћемо са вама ћаскати на тему шта јести а шта избегавати пред неки важан догађај или такмичење, помињаћемо и неке другачије теме. Издвајамо занимљивости из света музике које су обележиле данашњи дан, као и пола сата „домаћица” и „комшиница”. 

Са вама су Круна и Ружица.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом