Шта кувате данас?

Ово питање није нарочито важно ако је пред вама уобичајен радни дан.

Али, уколико сте јавна личност која се припрема за важан наступ, онда избор хране коју конзумирате има значајну улогу. Тако је и са музичарима који наступају на великим фестивалским бинама. Многи од њих на турнеје воде и свог кувара, а остали се уздају у то да ће захтеви са њихове рајдер листе бити испуњени.
Наш гост је Небојша Анђелковић из кулинарског центра „Компот”. Небојша је један од оних који су били ангажовани у кухињи главне бине овогодишњег EXIT фестивала. Која се храна препоручује пред исцрпљујућ наступ и које су то намирнице за које верујемо да подижу енергију и расположење?
Осим што ћемо са вама ћаскати на тему шта јести а шта избегавати пред неки важан догађај или такмичење, помињаћемо и неке другачије теме. Издвајамо занимљивости из света музике које су обележиле данашњи дан, као и пола сата „домаћица” и „комшиница”. 

Са вама су Круна и Ружица.

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом