Интернационално такмичење у учењу машина да – уче

Удружење студената електротехнике Европе – Истек (EESTEC), по пети пут у локалном комитету у Београду организује међународно такмичење у области апликација за развој машинског учења.

У госте нам долази координаторка за односе с јавношћу и студенткиња ЕТФ, Марта Анђић, са којом ћемо причати о начину на који се може пријавити за такмичење, шта је машинско учење и чиме се у 2022. години баве студенти Електротехничког факултета. Да ли су већ искусни у прављењу робота и напредних апликација, какав је њихов значај и примена, слушате од 13 часова.
У наставку поподнева окрећемо се музичким темама; ту су песме музичара рођених на данашњи датум, синглови и албуми који обележавају годишњице објављивања. Након тога, пола сата музике из Србије и региона, новитети са светских топ листа, Приче о песмама, уз друге информације корисне за организовање дана. 

Емисију води Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару