Читај ми!

Увреде од нула и јединица

Дигитално насиље је релативно нов појам који прати развој онлајн платформи где се може комуницирати, а самим тим и вређати, омаловажавати, прогањати и претити.

На ову злоупотребу друштвених мрежа посебно су осетљива деца и млади, као и они који болују од депресивних стања и поремећаја. С једне стране се чују гласови који сматрају да смо преосетљиви. Са друге, сведочимо вестима које указују на веома присутну вербалну и физичку агресију у школама. Она се прелила и на онлајн простор, где је интензитет и врста злостављања добила много облика. Како препознати, помоћи, пријавити? Зашто је важно схватити озбиљно муке које и ми одрасли, а посебно деца имају са дигиталним насиљем? О томе говоримо од 13 часова.
Након ове теме, посвећујемо се музици. Песме музичара рођених првог марта, албуми и синглови објављени на данашњи датум, пола сата музике из Србије и региона, а потом и Приче о песмама уз подсећање на нове и популарне нумере, а емисију завршавамо уз информације о саобраћају и друге актуелности. 

Водитељ: Круна.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару