Читај ми!

Зашто нам топлота бежи из кућа и станова?

Да ли знате да домаћинства у Србији троше и до 60% више струје у односу на просек у ЕУ?

Одговор лежи у лошој енергетској ефикасности од које „болује” велики број стамбених објеката код нас. Лоше стање кућа и зграда у којима станујемо не одражава се негативно само на наше новчанике већ и на загађење животне околине. Енергетска ефикасност није била довољно важна када су грађени стамбени блокови у којима већина нас живи. Додатни проблем је што то није приоритет ни код новоградње.
Ова важна тема је покренута у оквиру пројекта „Енергија промене” коју спроводе Центар за унапређење животне средине и Удружење „Клима 101”.
Наш гост је Владан Шћекић из Центра за унапређење животне средине. 

У наставку емисије - теме које опуштају. Слушаћете много добре музике, а уз то и новитете са светских топ листа, „Приче о песмама” и занимљивости из музичке индустрије које су обележиле данашњи датум. Пред крај емисије, са улица главног града, јавља се Јована Зец.

Водитељка Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару