Читај ми!

Фестивалска „Климатска узбуна”

Дванаести Међународни фестивал зелене културе „Грин Фест” одржава се у онлајн издању до 15. новембра, под слоганом „Климатска узбуна”.

И ове године, сви садржаји ће бити бесплатни и доступни на интернет порталу Фестивала. Сви који су заинтересовани за животну средину, екологију, климатске промене, одрживи развој и сродне теме, моћи ће да погледају укупно 7 дугометражних и 34 филма средњег и кратког метра, 5 панел дискусија и једну виртуелну изложбу. Детаље сазнајемо од програмског директора Фестивала, Владана Шћекића који ће и испред Центра за унапређење животне средине говорити о неколико њихових скорашњих истраживања у Србији на ове теме.
Након ове приче, очекују вас и оне о песмама. Подсећамо и на музичаре, албуме и синглове који су рођени и приказани свету на данашњи датум, ту је и пола сата музике из Србије и региона и новитети са светских топ листа.

Емисију воде Ружица и Јелена.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару