Читај ми!

Kако ћемо се забављати и уживати у културној понуди у новим условима?

Најављују се концерти, филмске и позоришне премијере, а бројна питања су нам над главом: Kако ћемо уживати у овим догађајима, када много тога није као пре? Kако ће изгледати провод на концерту? Да ли ћемо морати да седимо све време, да ли ћемо морати да носимо маске нон-стоп?

О овоме, као и о томе шта нас очекује у једном од главних места за културне догађаје у земљи, у Kомбанк дворани, разговарамо са Јеленом Kостадиновић Буразор.

У наставку ћемо чути шта се важно 10. фебруара догодило у историји популарне музике, чућемо занимљиву причу о једној песми, репортера са београдских улица, а глумица Анђелка Прпић најавиће вечерашњу премијеру филма „Једини излаз”. 

Kроз емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару