Читај ми!

What’s up with WhatsApp?

Због ажурирања услова коришћења услуга, милиони корисника апликације WhatsApp напустили су ту платформу и прешли на алтернативне попут Сигнала и Телеграма.

На друштвеним мрежама раширио се став да нова политика приватности WhatsApp даје тој платформи право да чита поруке корисника и информације предаје својој матичној компанији Facebook. „Желимо да будемо јасни да ажурирање смерница ни на који начин не утиче на приватност ваших порука с пријатељима или породицом”, саопштио је WhatsApp на свом сајту. Шта нам ово говори, да ли су наши подаци безбедни, а приватност заштићена ако користимо апликације разговарамо са Иваном Ћирковић, консултантом за дигитални маркетинг.

У наставку емисије подсећамо вас на важне догађаја који су се у историји поп и рок музике догодили 27. јануара, а у вези су са: Mike Pattonom, Cyndi Lauper, Skunk Anansie и Bobby „Blue” Blandom. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, то јест музику из Србије и региона, као и рубрика „Прича о песмама”, сервисне информације, занимљивости и репортерска укључења. 

Водитељ емисије је Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару