Читај ми!

Купујете ли сечене јелке за Нову годину?

Окићена јелка, традиционални украс уз који се дочекује Нова година, последњих деценија се углавном купује од пластике или са бусеном.

Сечене јелке или смрче и даље налазе своје купце али се њихова продаја дозвољава само уколико долазе из овлашћеног расадника. А да ли су баш све јелке које се продају на пијацама стигле из расадника? О томе нас извештава Јована Зец која ће током емисије посетити неколико београдских пијаца. Шта чинити са јелкама са бусеном после празника - објашњава нам Теа Николић чије удружење „Шума пева” организује прикупљање оваквих јелки. Ако желите да их посадите сами, послушајте њене савете јер јелке са бусеном траже посебну пажњу. 

У наставку емисије бавимо се музиком, пре свега. Чућете „Приче о песмама”, новости са светских топ листа као и догађаје из света музике који су обележили данашњи дан. Тако помињемо Кита Ричардса, групе „AC/DC”, „Cage The Elephant” и друге. 

Водитељ Ружица Врховац
Репортер Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару