Која је судбина клупских свирки и концерата?

Ово питање су многи себи поставили још почетком априла када је свет затресла „корона-грозница”.

Ситуација са вирусом се негде полако стабилизује а негде тек сада кулминира. Једно је сигурно, већина концерата које смо прижељкивали (међу којима и они за које се месецима унапред куповала карта) стоји на чекању. Неки музичари су већ пребацили наступе за идућу годину, неки су их одложили „до даљег” а неки би да наступају по сваку цену али немају пред ким. Која је судбина концерата у 2020-ој години и хоће ли online наступи остати присутни и после пандемије? На ову тему разговарамо са члановима бендова „Ничим изазван” и „Драм”, као и са Краљем Чачка. 

У наставку и друге теме. Издвајамо сервисне информације, „Приче о песмама” а прослављамо и рођендане албума, синглова и музичара. Ту је и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона, а новости са београдских улица преноси нам Јована Зец.

Водитељ Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару