Обрати пажњу!

Разлика између Деда Мраза и празничне депресије је што у прво верујемо, а друго је стварно.

Последња емисија ове године биће посвећена променама расположења од тужног, апатичног, до нервозног и анксиозног, које се дешавају онда када све око нас делује као да ће експлодирати од среће и шарених лампица - празничној депресији.
Виђање или невиђање са породицом и пријатељима, планови, организовања прослава, преједања и препијања, куповине, резимирање, очекивања... некога погађају више, некога мање. Ипак, овај период године може да утиче и на оне који мисле да нису склони променама расположења. Шта нам се то онда деси крајем године?
Психолог и психотерапеут Ивана Беличевић говориће о разлици између депресивног расположења и депресије, како да помогнемо себи и другима и како да не игноришемо знакове које нам шаљу емоције „јер се за то нема времена”.
У наставку, говоримо и о другим стварима. Наш „Културни водич” биће од помоћи у обиласку изложби, представа, концерата, свирки и других манифестација широм Србије. Подсетићемо на песме и музичаре, којe су „рођенe”, и рођени на данашњи дан. Чућете „Приче о песмама”, пола сата музике из Србије и региона, а упозоравамо и на евентуалне саобраћајне гужве. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару