Обрати пажњу!

Колико је рибе остало у српским рекама?

Ово питање не постављамо због близине славе Свети Никола. Напротив, мотив за ову тему није нимало позитиван. Иако мини хидроелектране представљају невољу за себе у погледу очувања рибљег фонда, овде се ради о нелегалном излову и рибокрађи. Ових дана је Светски фонд за заштиту природе (WWF) у сарадњи са удружењем Уједињени риболовци Србије, покренуо акцију у којој се апелује, пре свега, на угоститеље и маркете да не купују рибу од нерегистрованих продаваца. Поред упитних санитарних услова у којима се таква риба чува и транспортује, проблем је и то што су одређене врсте пред истребљењем због илегалног излова.
У наставку емисије скрећемо вашу пажњу на неке другачије теме. Предлажемо низ културних догађаја, као и рубрике међу којима су „Приче о песмама” и специјал поводом 50 година Радија 202.
Издвајамо и важне догађаје и личности из света музике који су обележили овај дан, а међу њима су Кит Ричардс, Род Стјуарт и Кристина Агилера.
Пред крај емисије вам дајемо савете за лакше превазилажење гужви у граду. 

Водитељ Ружица Врховац
Репортер Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару