Обрати пажњу!

Ко ће да прочисти ваздух у Србији?

Сезона грејања једва да је почела а ваздух у Београду и многим другим градовима у нашој земљи је густ и опасан. Било да пратимо иностране апликације које мере загађеност ваздуха или верујемо домаћим, подаци су алармантни. Упутства су јасна - избегавајте луфтирање просторија, не задржавајте се напољу и носите заштитне маске. Грађани траже одговоре јер није најјасније шта је тако нагло учинило ваздух Београда једним од најзатрованијих у свету. Потрудићемо се да бар на део питања одговоримо.
Гост емисије је Миленко Јовановић из Агенције за заштиту животне средине, начелник одељења за контролу квалитета ваздуха.
У наставку мање отровне теме, али поново везане за животну средину. Трећег новембра, на Светски дан чистог ваздуха, у Дому омладине Београда биће одржан занимљив концерт који спаја екологију и класичну музику. О томе говори Станислава Јефтић Протић.
Припремили смо и Културни водич, Приче о песмама, Временске капсуле, пола сата песама само из Србије и региона, а ту је и наш репортер са актуелним градским информацијама. 

Водитељ: Ружица Врховац
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару