Обрати пажњу!

Концентрација полена све је већа и тако ће остати скоро до јесени. Како избећи или ублажити тегобе?

Према подацима које већ годинама прати и објављује Агенција за заштиту животне средине, полен дрвећа сада доминира. Тренутно су најактивнији бреза, јова, храст и граб. О овоме говори др Рада Мишковић, алерголог и имунолог у Клиничком центру Србије. А како се једна мајка двоје деце алергичних на многе ствари изборила са тим да и предшколске установе више обрате пажњу на јеловнике и могуће алергене, да лекари у тој причи више уважавају лична искуства и како су се тим путем удружили родитељи деце са алергијама, слушате у првом сату емисије.

У наставку предлажемо свирке, концерте и друге догађаје широм Србије које можете посетити ових дана, а почеле су и пријаве за научно-образовни камп ИС „Петница”. Фарел Вилијамс, репер, певач, текстописац, музички и филмски продуцент рођен је на данашњи датум, па о њему причамо у рубрици „Временска капсула”. О научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару