Обрати пажњу!

Ко су „Мјау-Вау експерти”?

Нови пројекат удружења „Animal Rescue Serbia” и „Recan” фондације има за циљ едукацију младих у основним школама. Циљ је да се деца од малих ногу науче како да приђу псима и мацама на улици, како да се понашају према кућним љубимцима, односно, како у кризним ситуацијама, као што је, рецимо, сусрет са чопором паса. Наш саговорник је оснивач „Аnimal Rescue Serbia” Александар Гаврић. Поред поменутог едукативног пројекта који је бесплатан и намењен школама, уколико сакупе 1000 лименки, Александар најављује и нови пројекат који позива на суздржавање од бацања петарди и коришћења пиротехнике.

Током поподнева вас водимо и на низ занимљивих догађаја у нашем „Културном водичу”, а ту су и рубрике „Шта каже мрежа” и „Временска капсула”. На данашњи дан 1963. године рођен је Ларс Улрих, бубњар и оснивач „Металике”.

Водимо вас и на концертe познатих светских и домаћих ди-џејева који се наредног викенда одржавају у Хангару у Луци Београд, пажљиво ослушкујте!  

Водитељ: Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару