Обрати пажњу!

Замке родитељства.

Дете учи од родитеља, али случај треба често и да је обрнут - родитељ се растом и развојем детета усавршава у својој улози. Често није лако, иако тешко то признајемо. Низ бесплатних психолошких радионица названих „Замке родитељства” одржава се током децембра у просторијама Центра за културу и образовање Раковица. Ове саветодавне радионице чији полазници су родитељи баве се унапређењем односа родитеља и детета. Кроз најважније теме и недоумице у вези са родитељством и односом са дететом пролази се са психолозима специјализованим за ову тему. Награђивање и кажњавање као васпитни метод, како разговарати са децом да би она разговарала с нама, како да не пројектујемо своје жеље и амбиције у динамику детета и још много тема, за Двестадвојку објашњава једна од предавача, доктор психолошких наука Наташа Симић, научни сарадник Инситута за психологију и терапеут.

Током поподнева ту су и многе рубрике које ће вам бити од користи и разоноде; „Културни водич” пун је предлога за предстојеће догађаје, „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света, а у „Временској капсули” присећамо се америчког музичара Отиса Рединга, најпознатијег по томе што је „седео на молу у луци”. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару