Обрати пажњу!

Не смањује се заинтересованост за књиге и радионице популарне психологије, путем којих људи добијају „упутства за самопомоћ”.

Такве теме честе су и у многим медијима, магазинима, веб порталима. Шта ми заправо учимо из „инстант” психологије, за шта је добра, а када може бити опасна и нетачна? О овој теми причали смо са Урошем Недељковићем, који је уређивао некадашњу сатиричну страницу „Блиц92”, Миланом Кринел, саветником за лични развој и међуљудске односе, професором Оливером Тошковићем, психологом, предавачем и сарадником Лабораторије за експерименталну психологију Филозофског факултета у Београду, психологом Натали Момировић и животни тренер Љиљана Јагодић.

У наставку емисије препоручујемо вам културне и забавне манифестације широм Србије, попут изложбе накита у Етнографском музеју и такмичења земаља Централне Европе у пливању, у новосадском Спенсу. Бавимо се и новостима из дигиталног света, преносимо вам и друге корисне информације, а присетићемо се и почетака Ју-групе, која је основана на данашњи дан пре 48 година.

Водитељ: Бранислав Трајковић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару