Обрати пажњу!

Како децу заинтересовати за природу?

Ово можда звучи смешно, али онда никада нисте видели дете одрасло међу зградама када по први пут види краву, козу или бетоном неспутани пејзаж. Наша Вања Савић била је на манифестацији Трофеј Београда која је делом одржана и на планини Рајац. Тамо су ученици имали акцију чишћења, пешачења и упознавања са природним одликама Србије.

Током поподнева бавимо се и другим темама, а једна од њих је Фестивал дуван чварака у Ваљеву, где се представља и дегустира овај већ светски брендирани производ.
Временска капсула посвећена је Чабију Чекеру, рођеном на данашњи дан. Технологијом и дигиталним светом бавићемо се у рубрици „Шта каже мрежа”, где разматрамо како је назив једне ИТ компаније постао - глагол. Корисне информације и омиљена музика су обавезни детаљ.

Водитељ: Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару