Устанак

Јутро је најлепши део дана. Зато, уживајмо заједно.

Наш циљ је да вас лепо пробудимо, забавимо и информишемо уз музику која покреће добро расположење.

Цртица 202 и овога пута смело упире прстом у стварност коју живимо. Умемо ли да се суочимо са свим изазовима стварности? Како да решавамо проблеме?

Спортске вести пренеће информације са спортских борилишта које је прикупила наша новинарка Вања Савић.

Минивал или - графити доносе ваше мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо улепшати почетак дана. Приредио Дарко Коцјан.

Најуспешнији џудо клуб у Србији је клуб „Раковица" који је основан 1968. године, а његов оснивач Миомир Срећко Мрваљевић је уједно и најуспешнији тренер. Чућемо га у рубрици „Много смо најјачи" и као добитника Мајске награде за животно дело. Приредила Вања Савић.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо вам пружити одговоре.

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Слушалац из Лесковца нам је писао: „Живим у улици Бранка Радичевића. Та улица се налази у ширем центру града, али оно што је проблем свих нас који ту станујемо је да до својих кућа долазимо прескачући рупе. Још већи проблем настаје када падне киша, па поред прескакања бара, морамо да идемо кроз блато. Немамо никакву информацију да ли ће уопште ова улица бити асфалтирана. Коме да се обратимо?” Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери".

Први део реконструкције платоа испред самог Дома омладине урађен је прошле јесени, а ових дана почела је друга фаза реконструкције пролаза између Нушићеве и Македонске улице, Како теку радови, истражиће Бранислав Трајковић, Гласник 202.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц. То, наравно, није све. Увек понешто ново сазнамо и одмах објавимо.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару