Устанак

Нови дан и нови изазови су пред нама.

Ако вам је рано устајање обавеза, онда нека у нашем друштву буде што пријатнија. Припремили смо све важне информације и одличну музику, а на вама је само да нам поклоните поверење.

Цртица 202 овог јутра коментарише актуелна дешавања и мотивише вас да нам се јавите и коментаришете стварност из свог угла.

Спортске вести припремила је Вања Савић.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца Облака у бермудама а за избор је задужен као и увек Дарко Коцјан.

Домаћу штампу ћемо прелиставати уместо вас и изабрати један занимљив текст.

Какво је време, а како на путевима, каква је биопрогноза? Да ли стиже преко потребно освежење, такође ћемо проверити у РХМЗ Србије.

Пратимо и актуелна дешавања у Србији, ситуацију на београдским али и саобраћајницама широм земље.

Слушатељка Хелена Поповић пише нам за рубрику „Слушаоци репортери” да је аутобуско стајалиште у Великом Селу код манастира Свети Стефан, са пристојно уређене површине, померено на део који је константно у блату и барама. Возачи на линији 202 стају на означеном месту, а путници немају избора сем да из аутобуса силазе директно у блато. Зашто је то тако, и постоји ли могућност да се стајалиште асфалтира, истражила је наша новинарка Јасмина Ђекић контактирајући Ненада Смилића,из Градског секретаријата за саобраћај.

Гласник 202 биће Милица Ђилас. Београдске основне школе, њих 202, спремно дочекују овогодишњи упис првака који почиње данас. Апелује се на родитеље да се на време информишу шта је све потребно од документације. Школе су за то спремне. До 1. фебруара стигло 1.964 захтева за упис првака у школе којима деца територијално не припадају. Више од половине њих заинтересовано је за неку од 56 основних школа у Земуну, на Новом Београду или Палилули, иако не живе на овим општинама.

То није све, увек још по коју корисну информацију додамо током емисије.

За сам крај емисије, припремили смо Виц на блиц. Насмејте се од срца, за мање од пола минута.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202). Бележићемо све што нам јавите, а објавити само оно што је корисно за све који нас слушају.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару