Устанак

Започните нови радни дан уз наш јутарњи програм прожет полетном музиком и важним информацијама.

Пролеће нам стиже. Распремамо ормане, одлажемо топлу гардеробу и надамо се сунчаним данима. С тим у вези вас информишемо о новим временским подацима, дугорочној прогнози, биопрогнози и стању на путевима. Припремамо нове вести, сервисне информације, као и преглед домаће штампе.

Спортске вести припрема Вања Савић. Кад смо код спорта, за наш радио говори Александар Пријовић. Наша фудбалска репрезентација је одиграла прве пријатељске утакмице у склопу припрема за овогодишњи Мундијал. Утисци су подељени, али верујемо да ће у правом тренутку наши играчи показати највише. Уосталом, многи од њих су наступом у државном дресу испунили свој дечачки сан, a jедан од њих је и нападач Александар Пријовић који је разговарао са колегом Дејаном Булајићем, за „Много смо најјачи".

У својој рубрици „Квака” Драгутин Роквић поново коментарише нашу реалност. Он каже: „Јапанска маркетиншка кућа Хајм својим запосленима даје три дана боловања у случају „сломљеног срца". Ако медицина прихвати ову дијагнозу, онда ће наш приватни послодавац тражити потпис да се нећете заљубљивати, а јавна предузећа: на три дана боловања, додаће и два слободна дана - за пресељење у друго срцe”.

Питање слушалаца репортера овог јутра се односи на Панчево. Слушатељака Снежана јавља да ће ових дана бити затворен Колективни центар за избеглице у том граду. Зашто се Центар затвара у току грејне сезоне и шта ће бити са људима који су ту боравили? Одговор је припремила колегиница Слађана Савић.

Пешаци који пожеле да прошетају Браничевском улицом на Врачару, између раскрсница са Шуматовачком и Дубљанском, поред храма Светог Саве мораће уместо тротоара да користе улицу јер се са обе стране налази градилиште. Једини начин да пешаци прођу овом опасном зоном је да ходају друмом, раме уз раме са возилима. Са лица места се јавља гласница Милица Ђилас.

Да би јутро било успешно, важно је насмејати се. Доносимо ново издање рубрике Дарка Коцјана „Добро јутро” а ту је и Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите, позовите нас на број 011-3249-202, или 064-0-202-200 на који нам можете послати СМС. Наша мејл адреса је program202@gmail.com а можете нас контактирати и путем друштвених мрежа - Твитер (@beograd202, или @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару