Повишен тон

Какав је квалитет чоколаде и кондиторских производа на нашем тржишту?

Дуго већ траје расправа да ли мултинационалне компаније производе робу различитог квалитета за различита тржишта а ова дилема је најизраженија када су у питању хемијски и кондиторски производи. Каквог су квалитета чоколаде на нашем тржишту, увозне и домаће, колико често и какве контроле ових производа вршимо и на шта се потрошачи највише жале разговарамо са Ненадом Вујовићем, помоћником министра за пољопривредну инспекцију, Гораном Паповићем, председником Националне организације потрошача Србије и Иваном Васиљевић, докторком техничких наука с дугогодишњим професионалним искуством у области кондиторске индустрије.

Уредник и водитељ: Ивана Весић

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње