Повишен тон

Какав је квалитет чоколаде и кондиторских производа на нашем тржишту?

Дуго већ траје расправа да ли мултинационалне компаније производе робу различитог квалитета за различита тржишта а ова дилема је најизраженија када су у питању хемијски и кондиторски производи. Каквог су квалитета чоколаде на нашем тржишту, увозне и домаће, колико често и какве контроле ових производа вршимо и на шта се потрошачи највише жале разговарамо са Ненадом Вујовићем, помоћником министра за пољопривредну инспекцију, Гораном Паповићем, председником Националне организације потрошача Србије и Иваном Васиљевић, докторком техничких наука с дугогодишњим професионалним искуством у области кондиторске индустрије.

Уредник и водитељ: Ивана Весић

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом