четвртак, 12. јан 2017, 14:00
Повишен тон
Какав је квалитет чоколаде и кондиторских производа на нашем тржишту?
Дуго већ траје расправа да ли мултинационалне компаније производе робу различитог квалитета за различита тржишта а ова дилема је најизраженија када су у питању хемијски и кондиторски производи. Каквог су квалитета чоколаде на нашем тржишту, увозне и домаће, колико често и какве контроле ових производа вршимо и на шта се потрошачи највише жале разговарамо са Ненадом Вујовићем, помоћником министра за пољопривредну инспекцију, Гораном Паповићем, председником Националне организације потрошача Србије и Иваном Васиљевић, докторком техничких наука с дугогодишњим професионалним искуством у области кондиторске индустрије.
Уредник и водитељ: Ивана Весић
Повишен тон
Autor:
Београд 202
Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]
Коментари