Повишен тон

Према незваничним подацима у Србији се годишње баци 250 000 тона хране.

Да ли има начина да се та храна сачува, организованије прикупља, са каквим проблемима се суочава Црвени крст Србије и друге организације, када ће бити усвојен закон о вишковима хране? Питања су бројна а могуће одговоре нам нуде Милана Блажић из Банке хране Београда, Јелена Радојичић из Црвеног крста Србије, Мијат Лакићевић, економиста и представници компанија који донирају храну.


Уредник и водитељ Ивана Весић.

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње