среда, 16. дец 2015, 14:00
Повишен тон
Према незваничним подацима у Србији се годишње баци 250 000 тона хране.
Да ли има начина да се та храна сачува, организованије прикупља, са каквим проблемима се суочава Црвени крст Србије и друге организације, када ће бити усвојен закон о вишковима хране? Питања су бројна а могуће одговоре нам нуде Милана Блажић из Банке хране Београда, Јелена Радојичић из Црвеног крста Србије, Мијат Лакићевић, економиста и представници компанија који донирају храну.
Уредник и водитељ Ивана Весић.
Повишен тон
Autor:
Београд 202
Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]
Коментари