Понављају се локални избори у општини Партеш на КиМ

Изборни панел за жалбе и представке (ИПЖП) поништио је резултате избора за градоначелника у општини Партеш и наложио Централној изборној комисији да понови гласање у тој општини на Косову и Метохији.

Одлука о понављању избора у Партешу донета је у поступку одлучивања о жалби кандидата за градоначелника у том месту испред ГИ Народна слога, Ненада Цветковића.

Цветковић је, како се наводи у образложењу, "поднео доказе о манипулацијама и куповини гласова представника Српске листе".

Избори ће бити поновљени на сва три бирачка места општине Партеш.

Локални избори на Косову и Метохији одржани су 22. октобра, а према резултатима ЦИК-а, Драган Петковић из Српске листе добио је 1.571 глас, а Ненад Цветковић 1.059 гласова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи