Шутановац: Зла намера или незнање Маје Гојковић

Председник Демократске странке Драган Шутановац рекао је да председница парламента Маја Гојковић или не зна да разликује насиље у породици и "традиционлани клупски перфоманс", или има "зле намере".

"Кад председница НСРС изједначи насиље у породици с традиционалним клупским перформансом! Зла намера или незнање?", написао је Шутановац на Твитеру и објавио четири фотографије на којима се види наступ трбушних плесачица.

Седница Скупштине Србије накратко је прекинута због вербалног сукоба посланика "Доста је било" и посланика СНС Марјана Ристичевића, који је говорио о насиљу над женама и показивао фотографије с једне прославе правосудних органа коју су, како је рекао, организовали представници бивше власти, а на којој је храна служена на нагим женским телима.

Маја Гојковић је потом показала новинарима неколико фотографија које је претходно Ристичевић показивао у скупштинској сали. На једној од њих су, како је рекла, бивши министар одбране, а сада лидер ДС Драган Шутановац и бивши министар културе.

"Ристичевић је желео да покаже како политичари у јавности причају да су за борбу протв насиља над женама, а како се понашају", рекла је Гојковићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи