Тадић позвао Чеду и Чанка да се изјасне о уласку у владу

Председник СДС-а Борис Тадић позвао је коалиционе партнере из Савеза за бољу Србију да се изјасне да ли ће бити у влади или ће бити у опозицији.

"Ја то захтевам од њих, због тога што не желим да носим било какво бреме притајене сарадње са Вучићевом владом", рекао је Тадић на конференцији за новинаре СДС-а.

Тадић је рекао да све време има комуникацију са коалиционим партнерима и нагласио да су пре избора имали чврст коалициони договор да неће ићи у владу са Вучићем.

"Грађани то треба да знају, тако смо и формирали Савез за бољу Србију. СДС неће ући у владу Вучића, нисмо ни позвани и са тим стилом управљања Србијом немамо ништа", казао је Тадић и поновио да захтева свих опозиционих лидера да се изјасне да ли ће у владу са Вучићем.

Он је поновио да његова странка сигурно неће ући у владу премијера Вучића и поручио опозиционим лидерима да је сада тренутак за обједињавање опозиције.

Подсетио је да је предлагао и пре избора да опозиција изађе са једном листом.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи