Изненађење, Крунићева након преокрета савладала Конту

Александра Крунић побринула се за изненађење, савладала је седмог носиоца Британку Џоану Конту са 2:1 по сетовима 4:6, 6:3, 6:4 и пласирала се у друго коло Ју-Ес опена. Противница у другом колу биће јој боља из дуела хрватске тенисерке Ајле Томљановић и Швеђанке Јохане Ларсон.

Александра Крунић је после велике борбе и преокрета успела да савлада седмог носиоца Џоану Конту. У мечу који је обиловао брејковима, наша тенисерка се одлично снашла и стигла до заслуженог тријумфа.

Први сет донео је велику борбу. Конта је много боље ушла у меч и уз два брејка успела је да поведе са 4:1. Тада се буди Крунићева, успева да врати оба брејка и изједначи на 4:4. Међутим, Британка поново преузима иницијативу, одузима сервис нашој тенисерки. Потом је била сигурна на свој сервис за 6:4 у првом сету.

Велика борба настављена је и у другом сету. Обе тенисерке су покушавале да дођу до предности. Прво је Британка пропустила три брејк лопте, две у првом гему и још једну у трећем. Потом је наша тенисерка у шестом гему није искористила четири шансе. Одлучујући је био осми гем када Крунићева успева да одузме сервис противници и поведе са 5:3. Потом Александра осваја свој сервис са нулом за коначних 6:3 у другом сету.

Уследио је одлучујући сет. Настављено је са великом борбом, тенисерке су у трећем и четвртом гему размениле по један брејк. Крунићева у седмом гему долази до брејка предности и води са 4:3, потом успева да освоји свој сервис и дође на корак од победе.

Концентрисала се на свој сервис и у десетом гему осваја три везане меч лопте, користи другу за коначних 6:4 у трећем сету. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи