Читај ми!

Звезда лако до тријумфа у Новом Месту

Кошаркаши Црвене звезде остварили су пету победу у АБА лиги, пошто су у Новом Месту савладали Крку са 67:56 (19:17, 23:15, 11:11, 14:13). Црвено-бели су, уз Будућност и Партизан, непоражени у регионалном такмичењу.

Екипа Дејана Радоњића задржала је максималан учинак и придружила се вечитом ривалу Партизану и подгоричкој Будућности на челу регионалног такмичења.

Шампиона Јадранске лиге је до победе предводио Стефан Јовић са 14 поена, Марко Гудурић је убацио 11, а Бранко Лазић 10 поена. У редовима Крке најбољи је био Марко Луковић са 24 поена.

Звезда је спорије ушла у меч, па је Крка, предвођена веома расположеним Луковићем, стигла до предности од 11:4. Шампион Јадранске лиге се, међутим, врло брзо консолидовао, почео је да игра боље и преокренуо резултат.

Средином друге деонице црвено-бели су стигли до двоцифрене предности и ту предност нису испуштали до краја утакмице.

Звезда у наредном колу дочекује Игокеу, док Крка као гост игра против Цедевите.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи