Инцидент на трибини због убијеног Станковића

Почетак кошаркашке утакмице Партизан - Олимпија обележили су инциденти, пошто је група хулигана прешла на други део трибине да се обрачуна са навијачима који су звиждали током минута ћутања убијеном вођи навијача Партизана Александру Станковићу.

Кошаркаши Партизана су, попут фудбалера у суботу, на терен изашли у мајицама са ликом убијеног Станковића, који је био и осуђивани криминалац.

Пре утакмице одржан је минут ћутања, током којег је један део хале звиждао и негодовао, баш као и после минута ћутања.

Одмах после тога, група хулигана је са стране на којој су организовани навијачи прешла је на другу страну трибина хале "Александар Николић". Док су они долазили, навијачи са трибине су почели да беже из сале и разилазе се.

Убрзо је дошла и жандармерија у пуној опреми и стала испод трибина. После тога су људи који су дошли на другу страну трибина почели да скандирају убијеном Станковићу.

Једини транспарент који је истакнут на утакмици посвећен је њему.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи