Да ли су попусти заиста толики колико пише на етикети?

Трговци се на разне начине труде да привуку купце. Некада је то преко слогана, некада добром рекламом, а најчешће преко попуста. Међутим, дешава се да попусти нису заиста онолики колико пише да јесу јер је тзв. првобитна цена намерно увећана да би попуст деловао привлачније. Како да се заштитимо од таквих покушаја, сазнаћемо од представника удружења потрошача. Исто питање поставићемо и слушаоцима у редовној рубрици "Питање јутра".

Чућемо и две приче о две веома лепе и корисне иницијативе у два дела Србије, а актери обе су млади. С југа, из околине Врања, стиже нам репортажа о младим људима који су се организовали и волонтерски обновили плато испред Месне заједнице у једном селу. А са запада земље, из Шапца, чућемо како су млади и креативни људи направили апликацију "Шабац наопако".

А у Београду, још једна група младих и креативних људи добила је једну међународну награду. У питању су студенти глуме на Факултету драмских уметности, а њихова професорка испричаће нам како су они добили награду на фестивалу у Москви, иако тамо нису ни отпутовали.

Сазнаћемо које су трибине организоване у оквиру иницијативе "Отклон од дистанце", некој врсти замене за неодржани Сајам књига у Београду.

Као и сваког петка, једног слушаоца који буде знао одговоре на три питања у низу наградићемо Призминим холтером крвног притиска.

Будите уз Радио Београд.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи