Читај ми!

Milica Zarić o nastavku Tajni vinove loze: Sve je ostalo isto, a ništa nije isto

Nakon velikog uspeha prve sezone, publika s nestrpljenjem iščekuje početak emitovanja novih epizoda serije „Tajne vinove loze". Druga sezona počinje na Prvom programu RTS-a od ponedeljka 4. aprila u 20 sati.

U fokusu novih epizoda su i dalje vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka i Vere... 

„Po scenariju i atmosferi sa snimanja mislim da će biti još zanimljivija druga sezona. Očekuju nas raznorazni odnosi između dve porodice i njihovih okruženja. Mislim da, u Tajnama vinove loze - svako se pronađe u nekom liku, nekom okruženju, tako da, biće dosta zanimljivih i ljubavnih i poslovnih priča", rekla je, gostujući u Jutarnjem programu, glumica Milica Zarić, koja tumači lik Jelene Tomović.

Vuk Tomović je na kraju prve sezone zatražio od Jelene razvod, i sada gledaoci, u novim epizodama, očekuju razvoj te situacije.

„Videćemo da li će mu Jelena taj razvod dati. Svakako će nastaviti da se bori za svoju porodicu i status, na različite načine. Ali mislim da Jelena Tomović u ovoj sezoni ipak malo sazreva, dosta kasno, u četrdesetim, ali neki ljudi kasno dobiju priliku da sazru", dodala je.

Kaže da joj je drago što su njen lik gledaoci tokom emitovanja prve sezone - dosta razumeli.

„Ja sam pokušavala da je opravdam i nađem motive zašto se neko tako bahato, razmaženo i oholo ponaša, i da pokrijem te stvari, jer mi glumci, kada dobijemo takav lik, pokušavamo da nađemo opravdanje, da lik ne bi bio karikatura, da ne ispadne smešan, i mislim da sam joj našla taj neki ključ...", ispričala je Milica.

U nastavku priče - poznata glumačka ekipa, i među njima, između ostalih i Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Vanja Nenadić, Anita Mančić, Nebojša Milovanović, Dara Džokić, Sena Đorović.

Nikola Kojo se pojavljuje u ulozi prijatelja Jeleninog oca, a u nastavku serije biće još mnogo novih likova.

U okviru drugog serijala gledaoce očekuje 36 novih epizoda. Snimano je na istim lokacijama a kako Milica zagonetno kaže: „Sve je ostalo isto, a ništa nije isto - sve će se promeniti".

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи