„Зона Замфирова – други део“ премијерно 24. јануара у Центру „Сава“

Филм „Зона Замфирова – други део“ у режији Југа Радивојевића ће бити премијерно приказан 24. јануара у Центру „Сава“, чему ће претходити претпремијере по Србији већ од 18. јануара, најавио је дистрибутер „Арт виста“.

Петнаест година после екранизације љубавне приче Стевана Сремца о Зони и Манету, сценаристи Ивана и Мирослав Митић су написали причу о њиховом животу у браку, две године након венчања.

У наставку ће њихову љубавну сагу дочарати Бранкица Себастијановић као Зоне и Милан Васић као Мане.

Главни протагонисти и њихова борба да сачувају брак смештени су у период између 1905. и 1908. године, а продуцент филма Мирослав Митић, који је заслужан и за први филм Зона Замфирова, истиче како су кроз омиљену љубавну причу дочарани лепота наше земље у том периоду али и проблеми са којима се суочавају млади брачни парови.

„Обухватили смо неколико главних породичних проблема, који једнако тиште младе људе и сад као што су тада. Уверен сам да ће филм на најлепши начин промовисати породицу и наше друштво“, наглашава Митић, чија је продуцентска кућа заједно са „“Пинк интернешнл“ снимила наставак једног од најгледанијих домаћих филмова.

Глумац Милан Васић истиче да у филму „имамо трагедију, драму, комедију, акцију и срећан крај, све што је потребно за прави, велики филм“.

Глумачку екипу чине Љиљана Стјепановић, Љиљана Драгутиновић, Тања Бошковић, Милан Лане Гутовић, Иван Бекјарев, Горан Јевтић, Нела Михајловић, Бранко Ђурић, Драган Вујић Вујке, Мики Крстовић, Југослава Драшковић, Милан Калинић и Никола Ристановски, који тумачи Хаџи Замфира.

Сценографију потписује Александар Денић, костимограф је Јелена Стокућа, директор фотографије Димитрије Јоковић, а композитор Александар Седлар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару