Читај ми!

Синергија 23 – инспиративна ера револуционарних промена и технолошких иновација

Поново је време за Синергију! Конференција која је током две деценије израсла у регионални бренд који уједињује технолошке иновације, њихову пословну примену и предности које технологија уноси у све сегменте друштва, 23. пут се одржава у Београду. Од 28. до 30. новембра, Синергија23 ће поново угостити најважнија регионална и глобална имена ИТ и пословног света.

Током три инспиративна дана, посетиоце очекује потпуно нов програм – “keynote” излагања, интерактивне сесије, провокативне дискусије, техничка предавања, као и посебан сегмент посвећен стартапима и иновацијама.

Под слоганом „Инспиративна ера“, Синергија 23 позива учеснике да искористе прилику да размене идеје, вештине, знање и контакте, и да се увере зашто је ова конференција постала синоним за трендове и иновације у читавом ИТ и бизнис свету.

Визија великих и иновације у фокусу

Конференција ће окупити пословне лидере и доносиоце одлука из различитих области, а ове године ће кроз предавања, студије случаја и панел дискусије, донети вруће теме за савремене пословне лидере и организације које су на путу своје дигиталне трансформације, са посебним фокусом на клауд и технологију вештачке интелигенције.

На Бизнис дану конференције у госте нам долази Кристина Тикхонова, генерални менаџер „Мајкрософта“ за регион југоисточне Европе, док ће интересантан формат "Fireside Chat" донети разговоре са челницима великих компанија које су на путу континуалне трансформације, попут „Хемофарма“, „НЛБ Комерцијалне банке“, „Триглава“.

„Наша индустрија изнад свега поштује иновације. Дигитална индустрија је на великој прекретници у коришћењу ВИ технологије која у потпуности редефинише начин рада у дигиталном окружењу. 'Мајкрософт' је лидер на пољу генеративне ВИ и први који је применио ову технологију у целу палету својих производа. То је омогућено и новим софтверским моделима и великим хардверским иновацијама, сада поседујемо најмоћније дата центре на свету и спремни смо да ВИ учинимо доступном свима”, истакао је Милан Госпић, директор „Мајкрософт Србија“.

У оквиру сесије „Инспиративна ера ВИ“ посетиоце очекује ексклузивна демо премијера – Мајкрософт копилот, из нове генерације „Мајкрософтових“ производа ВИ који ће променити начин на који радимо и комуницирамо са компјутерима. Ова демонстрација ће повести посетиоце на путовање кроз еру вештачке интелигенције и пружити увид у најновије технолошке иновације које она доноси.

Глобални лидери у свету стартапа редефинишу модерно предузетништво

Први пут на Синергији – нови сегмент конференције Синергија стартапи & иновације доноси два дана интересантних сесија посвећених стартапима и иновацијама. Учесници конференције ће имати јединствену прилику да од глобалних лидера чији фокус су стартапи, Ај-Си-Вијеви (ISV) и диџитал нејтивс (Digital Natives) чују како се предузетништво редефинише у модерним временима.



Сјајни говорници из различитих делова света, успешни серијски предузетници, оснивачи Ви-Сијева, инкубатора и акцелератора, као и венчур фондова и студија поделиће са учесницима своја знања и искуства о тренутним дешавањима и будућим трендовима у финансирању, развоју производа, скејлингу и талентима који редефинишу еру у којој се дешавају велики ИПО потреси.

Најактуелније ИТ теме

Током два техничка дана, више од 90 признатих предавача одржаће предавања и интерактивне сесије о најновијим достигнућима у информационим технологијама и њиховој пословној примени.

Вештачка интелигенција постаје део пословања сваке модерне организације. Шта су конкретне новости које ВИ доноси кроз „Мајкрософт“ технологије? Како ће изгледати нова ера продуктивности? На који начин да заштитите све, свакога, свуда – сазнаћете од највећих експерата индустрије. Ове и бројне теме у фокусу пружиће посетиоцима увиде у нову еру пословања.

Технички сегмент конференције окупиће више од 900 учесника сваког дана, и иако је намењен пре свега ИТ експертима, сваке године садржај је све више намењен и прилагођен и пословним корисницима.

Иновативна и инспиративна – Синергија 23 сведочи о револуционарним променама које модерне технологије уносе у наше животе. Више информација можете пронаћи на званичном сајту Синергија23.

понедељак, 01. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару