Читај ми!

IAB Digital Day 2023 – For Better Web, 18. маја у хотелу „Хилтон“

Овогодишња конференција Digital Day ће осим експерата из иностранства окупити и стручњаке из земље и региона који ће се осврнути на неке од најактуелнијих тема у оквиру дигиталне индустрије.

IAB Digital Day 2023 – For Better Web, 18. маја у хотелу „Хилтон“ IAB Digital Day 2023 – For Better Web, 18. маја у хотелу „Хилтон“

Под слоганом For Better Web конференција ове године одговара на питања која се тичу ВИ технологија, е-трговине, статуса медијских портала у региону, будућности веб комуникације, а такође кроз дијалог две дигиталне генерације ћемо добити и увид у то како данас комуницирамо, да ли негде грешимо и како изгледа радити у индустрији која је једна од најбрже растућих, без могућности предвиђања које нас све то промене чекају.

Коначни циљ панел дискусија, али и целокупне конференције, јесте да одговори на питања – како креирати бољи или унапредити постојећи онлајн простор како би сви пословни чиниоци у њему могли да напредују, уз могућност да истовремено задрже креативност, инклузивност и безбедност свих актера у самом простору?

Овогодишња конференција покриће седам актуелних тема које се тичу свих који послују или проводе време у онлајн простору.

Разговор ће се започети прегледом статуса медијских портала у региону, али и приликама за њихово унапређивање. Одмах након тога експерти на сцени ће се позабавити веб комуникацијама из различитих углова, како из преиспитивања улоге друштвених медија и емпатије у начину на који данас комуницирамо, тако и из перспективе агенција које ће нам приближити њихов поглед на раст конзумације медија, конкуренцију, али и нове генерације које се придружују индустрији.

Вештачка и уметна интелигенција и е-трговина су термини о којима причамо годинама уназад, али овог пута разговор ће се фокусирати на бенефите, алате и конкретне индустријске примере који могу користити у процесу усвајања, прилагођавања и унапређивања пословања у складу са трендовима који ове технологије и бизнис модели доносе са собом.

На крају догађаја, како организатори наводе, преиспитује се шта је све „дигитално“ данас, односно шта све тај појам укључује, а посматраћемо и дијалог две Интернет генерације које данас послују на интернету – оне која је поставила и прилагодила темеље и оне која је уз Интернет одрасла, а уз посебан осврт на то које су разлике, ко где греши и ко шта може да научи.

Конференција Digital Day, у организацији Удружења IAB Serbia, се ове године одржава по 12. пут, а котизације за догађај су у продаји до 17. маја. Више информација можете наћи овде.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара